Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Mörbylånga

Annons:
I orten Mörbylånga finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Mörbylånga som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Mörbylånga. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Mörbylånga rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Mörbylånga som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Mörbylånga hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Mörbylånga variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Mörbylånga eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Mörbylånga

För dig som letar efter lediga tomter i Mörbylånga kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Mörbylånga

Även lediga lägenheter i Mörbylånga går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Mörbylånga.

Fastigheter och fastighetsbolag i Mörbylånga

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Mörbylånga. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Mörbylånga.

Mörbylånga Bostads AB
Köpmang. 32
386 50 MÖRBYLÅNGA


Mörbylånga Fastighets AB
Köpmang. 32
386 50 MÖRBYLÅNGA


Bergman Fastighets AB, Rolf
Markg. 5
386 50 MÖRBYLÅNGA


Pelle Lundgrens Fastigheter AB
Pl 148
386 61 MÖRBYLÅNGASäljkonsult Per Gardbeck
Furuv

Annons:

Detaljinformation om orten Mörbylånga - fastighetsdata

Mörbylånga är en tätort som är centralort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på sydvästra Öland cirka 15 km söder om Färjestaden. Mörbylångas viktigaste näringar är turism, livsmedelsindustri och jordbruk. Numera är största arbetsgivaren i området Guldfågeln med 250 anställda.

Yta: 244,23 hektar
Invånare: 1780, år 2010

Här hittar du mer information om Mörbylånga.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Mörbylånga. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.