Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Mönsterås

Annons:
I orten Mönsterås finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Mönsterås som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Mönsterås. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Mönsterås rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Mönsterås som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Mönsterås hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Mönsterås variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Mönsterås eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Mönsterås

För dig som letar efter lediga tomter i Mönsterås kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Mönsterås

Även lediga lägenheter i Mönsterås går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Mönsterås.

Fastigheter och fastighetsbolag i Mönsterås

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Mönsterås. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Mönsterås.

Svensk Fastighetsförmedling
Storg. 55
383 30 Mönsterås


M Fritid AB
Älgerumsv. 29
383 32 Mönsterås


Rör-Karlsson AB
Älgerumsv. 30
383 32 Mönsterås


Mönsterås Utvecklings AB
0499 - 174 99Mönsterås Elman AB
Åsevadsg. 2
383 31 MÖNSTERÅS


Hoj-Biten HB
Hamng. 2
383 30 Mönsterås


Holmens Fastigheter AB
Mileksv. 5
383 34 Mönsterås


Magnus Gustafsson Fastigheter I Mönsterås AB
Nynäsv. 10
383 92 MönsteråsIsax Fastigheter AB
FridhemLectus Fastighetsförvaltning AB
Södra


Fastighets AB Höggren
Kanalg. 4
383 38 Mönsterås

Annons:

Detaljinformation om orten Mönsterås - fastighetsdata

Mönsterås är en tätort och centralort i Mönsterås kommun i Kalmar län. En av de största arbetsgivarna i området är Södra Cell Mönsterås. Anläggningen ligger cirka 10 km nordost om tätorten. Godset Kråkerum (ätten Bielke) ligger strax utanför Mönsterås. Mönsterås kyrka ligger i orten.

Yta: 410,09 hektar
Invånare: 4731, år 2010

Här hittar du mer information om Mönsterås.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Mönsterås. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.