Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Målilla

Annons:
I orten Målilla finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Målilla som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Målilla. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Målilla rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Målilla som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Målilla hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Målilla variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Målilla eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Målilla

För dig som letar efter lediga tomter i Målilla kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Målilla

Även lediga lägenheter i Målilla går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Målilla.

Fastigheter och fastighetsbolag i Målilla

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Målilla. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Målilla.

Venhagsvallen
Atlantvägen 8
570 82 MÅLILLA


Dackarna AB
Målilla Motorbana 1
570 82 MÅLILLA


DaFlex Förvaltning AB
Fabriksg. 8
570 82 MÅLILLA


Målilla Orienteringsklubb
Doktorsv. 11
570 82 MÅLILLA


Östra Smålands Kommunalteknikförbund
Spångg. 31
570 82 MÅLILLA


Smålandsmat AB
Botesgård Björkenäs
570 82 MÅLILLA


Stig Nielsen Förvaltning
Ringv. 6
570 82 MÅLILLA

Annons:

Detaljinformation om orten Målilla - fastighetsdata

Målilla är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Kyrkbyn i Gårdveda socken, Gårdveda, väster om Målilla har vuxit ihop med orten. Orten består nästan bara av villabebyggelse och utgörs av de tidigare mindre samhällena Målilla kyrkby och stationssamhället samt i söder Ämmenäs.

Yta: 325,63 hektar
Invånare: 1524, år 2010

Här hittar du mer information om Målilla.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Målilla. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.