Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Löttorp

Annons:
I orten Löttorp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 21 olika företag inom fastigheter i Löttorp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Löttorp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Löttorp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Löttorp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Löttorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Löttorp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Löttorp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Löttorp

För dig som letar efter lediga tomter i Löttorp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Löttorp

Även lediga lägenheter i Löttorp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Löttorp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Löttorp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Löttorp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Löttorp.

Fastighetsbyrån
Löttorpsv. 57
387 72 LÖTTORP


Företagshuset i Löttorp AB
Löttorpsv. 57
387 72 LÖTTORP


Hälsans Hus i Löttorp
Förrådsv. 9
387 72 LÖTTORP


Wernholm, Marina
Glabo Gård 34
387 73 Löttorp


Norrböda Allservice, AB
Kullenv. 9
387 73 Löttorp


Kn Consult
Landsvägen munketorp 71
387 73 Löttorp


Sandby Resort AB
John Emils g. 43
387 73 Löttorp


Källatorps Samfällighetsförening
Korpskogsg. 66
387 71 LöttorpRoger Eklöf Invest AB
Löttorpsv. 55


Löttorp 1:16 Och 2:22
Viksjölund 10
387 72 LÖTTORP


Lundin Inge
Bocketorpsg. 2
387 73 Löttorp


Torbjörn Nilsson
Kvarnstadsg. 33
387 71 Löttorp


Byxelkroks Lantbruk
Hornsbäcksg. 12
387 72 LÖTTORP


Fastighetsservan Lars
Gamla v. 93
387 70 LÖTTORP


Pingstförsamlingen Södvik
Eksnapv. 1
387 70 LÖTTORP


Hans Göran Olsson
Fyrv. 9
387 71 Löttorp


Munketorps Vägförening
Löttorpsv. 57
387 72 LÖTTORPKyrketorp 2:2
PepparhagsgPersnäs-Sandviks Samfällighetsförening
SandviksLegenäs Gård AB
Stenningev


Silverstrands Fastighets AB
SANDGATAN 8 8
387 72 LÖTTORP

Annons:

Detaljinformation om orten Löttorp - fastighetsdata

Löttorp är en tätort i Borgholms kommun i Kalmar län. Löttorp ligger i Högby socken på norra Öland och är Borgholms kommuns tredje största tätort, efter Borgholm-Köpingsvik, och den enda tätorten på nordligaste Öland.

Yta: 127,54 hektar
Invånare: 438, år 2010

Här hittar du mer information om Löttorp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Löttorp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.