Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ljungbyholm

Annons:
I orten Ljungbyholm finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 21 olika företag inom fastigheter i Ljungbyholm som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ljungbyholm. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ljungbyholm rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ljungbyholm som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ljungbyholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ljungbyholm variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ljungbyholm eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ljungbyholm

För dig som letar efter lediga tomter i Ljungbyholm kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ljungbyholm

Även lediga lägenheter i Ljungbyholm går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ljungbyholm.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ljungbyholm

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ljungbyholm. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ljungbyholm.

Granbergs Bostads AB
Klintv. 14
388 32 LJUNGBYHOLM


Jan-Åke Larsson Fastigheter AB
Åkerg. 4
388 30 LJUNGBYHOLMEngdahls Fastigheter
Tolleg


Ppgs Fastigheter AB
Öbbestorp 150
388 92 LJUNGBYHOLM


Eklunds Smide & Plåt Ab, K
Tolleg. 1
388 31 Ljungbyholm


Anmac Förvaltning AB
Byv. 29
388 31 LjungbyholmCronholm Gårdar
österhultsmåla


Malmers CNC-Teknik AB
Sandg. 17
388 30 LJUNGBYHOLM


Danielsson, Sven Olof Torsten
St. Binga 105
388 92 LJUNGBYHOLM


Manskärsvägens Samfällighetsförening
Manskärsvägen 3
388 92 LJUNGBYHOLMHossmo Kyrkvägs Samfällighetsför.
HossmoMellannmons Samfällighetsförening
MellanmonTvärskogs Bygdeförening
Betekullav


Källviks Samfällighetsförening
Rinkabybergsallén 7
388 92 LJUNGBYHOLM


Bjärgrim Fastighetsutveckling AB
Perrongv. 3
388 30 LJUNGBYHOLMNilssons Fast HB
Rälsv. 18Marulken AB
Pl 146


Otab-Gruppen AB
Hossmo Gård 140
388 92 LJUNGBYHOLM


Håkan O Roland Förvaltning i Kalmar HB
Kaplansv. 5
388 32 LJUNGBYHOLM


Göran Terborn
Byv. 4 A
388 92 LJUNGBYHOLM


Niklas Lindberg
Krankelösa Gård 320
388 92 LJUNGBYHOLM

Annons:

Detaljinformation om orten Ljungbyholm - fastighetsdata

Ljungbyholm är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län. Ljungbyholm ligger cirka 15,2 km från Kalmar. I Ljungbyholm utgör korsningen mellan Harbyvägen och Mörevägen ortens centrum. På den västra sidan om Mörevägen finns matvarubutiken ICA Stinsen, en kiosk med spelombud, en pizzeria och ett bageri.

Yta: 171,92 hektar
Invånare: 1604, år 2010

Här hittar du mer information om Ljungbyholm.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ljungbyholm. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.