Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Långasjö

Annons:
I orten Långasjö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 2 olika företag inom fastigheter i Långasjö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Långasjö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Långasjö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Långasjö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Långasjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Långasjö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Långasjö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Långasjö

För dig som letar efter lediga tomter i Långasjö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Långasjö

Även lediga lägenheter i Långasjö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Långasjö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Långasjö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Långasjö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Långasjö.

Ffm Konsult AB
Lida 110
361 95 Långasjö


Steens Snickerifabrik AB, Bröderna
Långasjö
361 95 Långasjö

Annons:

Detaljinformation om orten Långasjö - fastighetsdata

Långasjö är en tätort i Emmaboda kommun och kyrkby i Långasjö socken i Kalmar län. Långasjö ligger i utvandrarbygden. Några kilometer bort ligger Vilhelm Mobergs födelsebygd. Kyrkan ligger belägen vid Långasjösjön. I kyrkan finns en altartavla som är målad av Elisabeth Bergstrand-Poulsen.

Yta: 75,00 hektar
Invånare: 348, år 2010

Här hittar du mer information om Långasjö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Långasjö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.