Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Läckeby

Annons:
I orten Läckeby finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Läckeby som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Läckeby. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Läckeby rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Läckeby som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Läckeby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Läckeby variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Läckeby eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Läckeby

För dig som letar efter lediga tomter i Läckeby kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Läckeby

Även lediga lägenheter i Läckeby går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Läckeby.

Fastigheter och fastighetsbolag i Läckeby

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Läckeby. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Läckeby.

Läckeby Djursjukhus
Örntorp 201
395 98 LÄCKEBY


Moliljan Fastigheter Kommanditbolag
Björnö Säteri 101
395 98 LÄCKEBY


Nordströms Verkstad
Vångerslät 382
395 98 LÄCKEBY


Pedersen Asfalt Teknik AB
Hjälmö 109
395 98 LÄCKEBYStall Årtebäck 1:12
Årtebäck 108


Gransmåla 1:4
Gransmåla 112
395 98 LÄCKEBY


Skäggenäs Fiskehamnsförening Upa
Gransmåla 122
395 98 LÄCKEBYSbf - Service
Vångerslät 306


Luvehult 2:1
Luvehult 134
395 98 LÄCKEBY

Annons:

Detaljinformation om orten Läckeby - fastighetsdata

Läckeby är en tätort som ligger cirka 17 km norr om Kalmar i Kalmar kommun i Kalmar län. Idag består Läckeby till största delen av småhus, men vid centrum, där även en pizzeria och livsmedelsbutik finns, är det även en del tvåvåningslägenheter. I Läckeby finns Åbyskolan som erbjuder förskola och årskurserna 1-6.

Yta: 101,88 hektar
Invånare: 847, år 2010

Här hittar du mer information om Läckeby.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Läckeby. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.