Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Kristdala

Annons:
I orten Kristdala finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Kristdala som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Kristdala. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Kristdala rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Kristdala som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Kristdala hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Kristdala variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Kristdala eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Kristdala

För dig som letar efter lediga tomter i Kristdala kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Kristdala

Även lediga lägenheter i Kristdala går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Kristdala.

Fastigheter och fastighetsbolag i Kristdala

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Kristdala. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Kristdala.

Byggebo I Oskarshamn AB
Storg. 44 A
570 91 KRISTDALA


Gottfrid Fornanders Stiftelse
Malghult 1
570 91 KRISTDALASt Bråbo Vägsamfällighet
St. Bråbo 5Wirséns Cykel & Motor AB
Storg. 40


Åskögle Samfällighetsförening
Åskögle
KRISTDALAHagagatans Samfällighetsförening
FalleboJ&M Fastighets AB
Hornsg. 6

Annons:

Detaljinformation om orten Kristdala - fastighetsdata

Kristdala är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, kyrkby i Kristdala socken. Tätorten har aldrig dominerats av en stor enskild arbetsgivare, men man har haft en hel del mellanstora industrier som sågverk och svets-/plåtindustri. Pendlingen till Oskarshamn är omfattande.

Yta: 140,49 hektar
Invånare: 945, år 2010

Här hittar du mer information om Kristdala.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Kristdala. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.