Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Köpingsvik

Annons:
I orten Köpingsvik finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 14 olika företag inom fastigheter i Köpingsvik som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Köpingsvik. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Köpingsvik rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Köpingsvik som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Köpingsvik hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Köpingsvik variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Köpingsvik eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Köpingsvik

För dig som letar efter lediga tomter i Köpingsvik kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Köpingsvik

Även lediga lägenheter i Köpingsvik går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Köpingsvik.

Fastigheter och fastighetsbolag i Köpingsvik

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Köpingsvik. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Köpingsvik.

Kläppingevägens Samfällighetsförening
Kläppinge 5160
387 95 KÖPINGSVIKÅke Olsson
Arbelundag. 4


Lena Thunell
Unnestadsv. 23
387 96 Köpingsvik


Sommarfyndet, AB
Köpingev. 20
387 50 Köpingsvik


Bredsättra Samfällighetsförening
Rågångsv. 1
387 95 KÖPINGSVIKPalmelunds Vägförening
PalmelundsvägenKöpingsviks Samfällighetsförening
RunvKlintaboden AB
Klinta Bodars v. 1


Newal AB
Skedstadg. 45
387 95 KÖPINGSVIKKv. Gästgivaren I Borgholm AB
Badg


HB Svegube Förvaltning
Badg. 19
387 50 KöpingsvikYtterby Samfällighetsförening
NDalby-Unnestads Samfällighetsfören.
DalbyvPileS Golv & Kakel
Kolstad

Annons:

Detaljinformation om orten Köpingsvik - fastighetsdata

Köpingsvik är en tätort i Borgholms kommun i Kalmar län och kyrkby i Köpings socken på Öland belägen cirka 4 kilometer öster om Borgholm. Det finns flera olika campingplatser och ett stort antal stugor i området kring Köpingsvik. I tätorten finns dessutom flera minigolfbanor och restauranger.

Yta: 118,17 hektar
Invånare: 599, år 2010

Här hittar du mer information om Köpingsvik.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Köpingsvik. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.