Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hultsfred

Annons:
I orten Hultsfred finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Hultsfred som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hultsfred. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hultsfred rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hultsfred som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hultsfred hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hultsfred variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hultsfred eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hultsfred

För dig som letar efter lediga tomter i Hultsfred kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hultsfred

Även lediga lägenheter i Hultsfred går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hultsfred.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hultsfred

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hultsfred. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hultsfred.

Fastighetsbyrån
Bryggerig. 1
577 30 HULTSFRED


Hultsfreds Bostäder
N. Oskarsg. 103
577 39 Hultsfred


Hultsfreds Kommunala Industri AB
St. Torget 5
577 30 HULTSFRED


Sv Kommunaltjänstemannaförb. Avd 195, Hultsfred
0495 - 24 15 53


Annons:

Detaljinformation om orten Hultsfred - fastighetsdata

Hultsfred är en tätort och centralort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Hultsfred har drabbats hårt av nedläggningar, batterifabriken Varta (f.d. Noak), Hultsfredshus och nu senast Finndomos hustillverkning. Swedwood (Ikea) är det största företaget i kommunen. I övrigt är det mest små företag med olika branschinriktningar.

Yta: 609,17 hektar
Invånare: 5143, år 2010

Här hittar du mer information om Hultsfred.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hultsfred. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.