Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Högsby

Annons:
I orten Högsby finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Högsby som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Högsby. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Högsby rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Högsby som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Högsby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Högsby variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Högsby eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Högsby

För dig som letar efter lediga tomter i Högsby kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Högsby

Även lediga lägenheter i Högsby går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Högsby.

Fastigheter och fastighetsbolag i Högsby

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Högsby. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Högsby.

Högsby Bostads AB
Storg. 17
579 30 Högsby


Rhm Fastigheter AB
Bruksv. 46
579 32 HögsbySkobes Bil
Verkstadsg. 5


Mäklarfirman Ahlqvist
Järnvägsg. 35
579 30 Högsby


Elmborgs Tandvård AB
Fraktv. 15
579 32 HögsbyHallakulle Samfällighetsförening
RättarevKyrka o. Kyrkogård
Kyrkog


Condylen AB
Fraktv. 15
579 32 Högsby


H-F Print HB
Kyrkog. 32
579 33 HÖGSBY


Idépro AB
Storg. 61
579 30 Högsby

Annons:

Detaljinformation om orten Högsby - fastighetsdata

Högsby är en tätort i Småland och centralort i Högsby kommun, Kalmar län, kyrkby i Högsby socken. Genom sitt läge vid Emån drabbas byn regelbundet av översvämningar trots att hela ån är invallad. Framförallt brukar många villakällare som ligger nära ån vara drabbade under våren.

Yta: 264,68 hektar
Invånare: 1881, år 2010

Här hittar du mer information om Högsby.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Högsby. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.