Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hjorted

Annons:
I orten Hjorted finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 2 olika företag inom fastigheter i Hjorted som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hjorted. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hjorted rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hjorted som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hjorted hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hjorted variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hjorted eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hjorted

För dig som letar efter lediga tomter i Hjorted kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hjorted

Även lediga lägenheter i Hjorted går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hjorted.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hjorted

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hjorted. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hjorted.

Västerviks Bostads AB
Oskarshamnsv. 10
590 91 Hjorted


Tryggbo AB
Oskarshamnsv. 4
590 91 Hjorted

Annons:

Detaljinformation om orten Hjorted - fastighetsdata

Hjorted är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län och kyrkby i Hjorteds socken. Hjorted ligger vid den väg som en gång var riksväg 4, vid sjön Hjorten. Vid ett smalt sund anlades en bro här redan på medeltiden och ett litet kyrksamhälle växte upp norr om bron.

Yta: 60,05 hektar
Invånare: 323, år 2010

Här hittar du mer information om Hjorted.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hjorted. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.