Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Grönskåra

Annons:
I orten Grönskåra finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 3 olika företag inom fastigheter i Grönskåra som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Grönskåra. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Grönskåra rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Grönskåra som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Grönskåra hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Grönskåra variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Grönskåra eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Grönskåra

För dig som letar efter lediga tomter i Grönskåra kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Grönskåra

Även lediga lägenheter i Grönskåra går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Grönskåra.

Fastigheter och fastighetsbolag i Grönskåra

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Grönskåra. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Grönskåra.

Seligson Fastigheter
Kronobergsv. 3
579 93 GrönskåraJonsson, Bengt
Klo 102


Stenbrohults Samfällighetsförening
Stenbrohult 4
579 93 Grönskåra

Annons:

Detaljinformation om orten Grönskåra - fastighetsdata

Grönskåra är en småort i Fagerhults socken i Högsby kommun, belägen vid Badebodaån, omkring 20 kilometer sydväst om Högsby. I Grönskåra korsas länsvägarna 125 och H 655 (gamla riksväg 23). Mellan 1913 och 1963 var Grönskåra station på järnvägen mellan Mönsterås och Fagerhult (Mönsterås Järnväg)

Yta: 29 hektar
Invånare: 95, år 2010

Här hittar du mer information om Grönskåra.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Grönskåra. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.