Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Figeholm

Annons:
I orten Figeholm finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Figeholm som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Figeholm. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Figeholm rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Figeholm som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Figeholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Figeholm variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Figeholm eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Figeholm

För dig som letar efter lediga tomter i Figeholm kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Figeholm

Även lediga lägenheter i Figeholm går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Figeholm.

Fastigheter och fastighetsbolag i Figeholm

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Figeholm. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Figeholm.

Hultsfred Träförädling AB
Älmekärr 1
572 95 FIGEHOLMSkanzberg Invest AB
AnkarvProsimba Invest, AB
Ankarv. 11


Lagerlokaler I Figeholm
Skeppareg. 14
572 75 FIGEHOLM


Multiteknik Anders Svensson
Allég. 19
572 75 FIGEHOLMFårbo Logistikcenter AB
Ankarv. 11Uthammarsudd Samfällighetsförening
SegelvFigeholms Fastighets AB
Allég. 21


Figeholms El & Fastighetsservice AB
Mickelg. 8
572 95 FIGEHOLMFigeholms Marin O Skoter
Skeppareg


3d-Integration 3di AB
Utlångö
572 95 FIGEHOLMFigeholms Consulting AB
Marknadsg. 5

Annons:

Detaljinformation om orten Figeholm - fastighetsdata

Figeholm är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. Figeholm har en egen skärgård och Sjöräddningssällskapet har Räddningsstation Simpevarp i hamnen. Kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället. Figeholm domineras dels av pappersbruket med samma namn, dels av att kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället.

Yta: 85,36 hektar
Invånare: 734, år 2010

Här hittar du mer information om Figeholm.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Figeholm. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.