Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Färjestaden

Annons:
I orten Färjestaden finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Färjestaden som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Färjestaden. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Färjestaden rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Färjestaden som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Färjestaden hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Färjestaden variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Färjestaden eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Färjestaden

För dig som letar efter lediga tomter i Färjestaden kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Färjestaden

Även lediga lägenheter i Färjestaden går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Färjestaden.

Fastigheter och fastighetsbolag i Färjestaden

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Färjestaden. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Färjestaden.

Skötselbolaget AB
Industrig. 1
386 32 FÄRJESTADEN


Svensk Fastighetsförmedling
Storg. 1 Ölands Köpstad
386 31 Färjestaden


Maskingruppen AB
Storg. 125
386 30 FÄRJESTADEN


Öländska Familjehus AB
Nybrov. 19
386 34 FÄRJESTADEN


Lks Promotion AB
Industrig. 4
386 32 FÄRJESTADEN


Talluddens Stugor & Camping
Runsbäcksv. 2
386 34 FÄRJESTADEN


Mara Fastigheter AB
Björnhovda 120
386 35 Färjestaden


Gillis Fastigheter AB
Algutsrum 182
386 90 FÄRJESTADENPeken Invest AB
Kaptensg


Tjugo 3 I Färjestaden HB
Möllstorpsg. 11
386 31 FärjestadenBengt Sigvard Lars-Ove Karlsson
Törnbotten


Olle Malmgren AB
Rökgatan
386 32 FÄRJESTADEN


Ziwa Trading AB
Rökg. 4
386 32 FÄRJESTADEN


Freddes Aktier AB
St. Hult 210
386 90 FÄRJESTADEN


Sandens Samfällighetsförening
Sandens v. 27
386 95 FärjestadenBjörkedals Bygg & Alltjänst AB
Möllstorpsg. 65Färjestaden Mark AB
Algutsrum


Andreas Ross
Möllstorpsg. 46
386 31 Färjestaden

Annons:

Detaljinformation om orten Färjestaden - fastighetsdata

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånare: 5018, år 2010

Här hittar du mer information om Färjestaden.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Färjestaden. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.