Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Fagerhult

Annons:
I orten Fagerhult finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag inom fastigheter i Fagerhult som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Fagerhult. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Fagerhult rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Fagerhult som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Fagerhult hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Fagerhult variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Fagerhult eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Fagerhult

För dig som letar efter lediga tomter i Fagerhult kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Fagerhult

Även lediga lägenheter i Fagerhult går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Fagerhult.

Fastigheter och fastighetsbolag i Fagerhult

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Fagerhult. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Fagerhult.

Fastighetsaktiebolaget Hyltan
Träthult 104
570 72 FAGERHULT

Annons:

Detaljinformation om orten Fagerhult - fastighetsdata

Fagerhult är en tätort i Habo kommun i Jönköpings län, belägen ca 11 km norr om centralorten Habo, vid länsväg 195. I Fagerhult finns kommunens största företag, AB Fagerhult, som sysslar med belysningsarmatur och vårdrumspaneler och har cirka 2000 anställda i koncernen.

Yta: 76,42 hektar
Invånare: 316, år 2010

Här hittar du mer information om Fagerhult.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Fagerhult. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.