Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Eriksmåla

Annons:
I orten Eriksmåla finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Eriksmåla som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Eriksmåla. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Eriksmåla rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Eriksmåla som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Eriksmåla hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Eriksmåla variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Eriksmåla eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Eriksmåla

För dig som letar efter lediga tomter i Eriksmåla kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Eriksmåla

Även lediga lägenheter i Eriksmåla går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Eriksmåla.

Fastigheter och fastighetsbolag i Eriksmåla

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Eriksmåla. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Eriksmåla.

Svetsia
Spritsmåla 120
361 94 ERIKSMÅLA


Witchcraft i Nättraby
Kårahult 416
361 94 ERIKSMÅLA


Stamphults Vägsamfällighetsförening
N. Stamphult
361 94 ERIKSMÅLAÅfors Folkets husförening
Glasbruksv


Algutsboda Enskilda Vägar
Ö. Stamphult
361 94 ERIKSMÅLA

Annons:

Detaljinformation om orten Eriksmåla - fastighetsdata

Eriksmåla är en tätort i Emmaboda kommun i Kalmar län, belägen vid korsningen av Riksväg 25 och Riksväg 28 i Algutsboda socken. SCB avgränsning av tätorten omfattar förutom bebyggelse i Eriksmåla även bebyggelsen i grannorten Åfors. Här finns ett känd marknadsplats som Vilhelm Moberg omtalade i några av sina böcker.

Yta: 93,86 hektar
Invånare: 231, år 2010

Här hittar du mer information om Eriksmåla.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Eriksmåla. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.