Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Emmaboda

Annons:
I orten Emmaboda finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Emmaboda som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Emmaboda. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Emmaboda rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Emmaboda som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Emmaboda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Emmaboda variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Emmaboda eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Emmaboda

För dig som letar efter lediga tomter i Emmaboda kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Emmaboda

Även lediga lägenheter i Emmaboda går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Emmaboda.

Fastigheter och fastighetsbolag i Emmaboda

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Emmaboda. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Emmaboda.

Emmaboda Fastighetsförmedling AB
Bjurbäcksg. 36
361 33 Emmaboda


Strehög AB
Södra v. 41
361 31 Emmaboda


Niklassons Fastigheter I Vissefjärda AB
Smedjeg. 6
361 31 EmmabodaEmmaboda Möbelhus AB
0471 - 136 40


Rock N Rocks
Pilg. 5
361 30 EMMABODA


PROGERIA AB
Hantverkareg. 13
361 30 EMMABODA


Södra Vägen 41 I Emmaboda AB
Södra v. 41
361 31 Emmaboda


Fastighetsförmedling Erling Karlsson
Konsulg. 3
361 30 EMMABODA

Annons:

Detaljinformation om orten Emmaboda - fastighetsdata

Emmaboda är en tätort och centralort i Emmaboda kommun i Kalmar län. Emmaboda ligger mitt i trestadsregionen Växjö, Kalmar och Karlskrona. 57 kilometer från alla dessa orter uppstod järnvägsknuten Emmaboda när de järnvägar byggdes som i dag utgör delar av Kust till kust-banan.

Yta: 591,36 hektar
Invånare: 4824, år 2010

Här hittar du mer information om Emmaboda.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Emmaboda. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.