Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Edsbruk

Annons:
I orten Edsbruk finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Edsbruk som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Edsbruk. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Edsbruk rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Edsbruk som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Edsbruk hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Edsbruk variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Edsbruk eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Edsbruk

För dig som letar efter lediga tomter i Edsbruk kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Edsbruk

Även lediga lägenheter i Edsbruk går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Edsbruk.

Fastigheter och fastighetsbolag i Edsbruk

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Edsbruk. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Edsbruk.

Fastighetsmäklarna Magnus Edmark AB
Postbacken 4
590 98 EDSBRUK


Eds Bruk Herrgård AB

Edecta AB
Stensnäs


Trollebo Träkonst
Djursnäs Törnrosstigen 115
590 98 EDSBRUK


Edsbruk-Loftahammar
Rävkulleg. 2
590 98 EDSBRUK


Djursnäs-Träthult Vägsamfällighet
Träthult
590 98 EDSBRUKEds Bruk Egendomar AB


Annons:

Detaljinformation om orten Edsbruk - fastighetsdata

Edsbruk är en tätort i norra delen av Västerviks kommun och kyrkby i Västra Eds socken i Kalmar län. I Edsbruk finns Västra Eds kyrka, en mataffär, förskolan Rävkullen samt låg- och mellanstadieskolan Ringeltaubska skolan.

Yta: 71,61 hektar
Invånare: 300, år 2010

Här hittar du mer information om Edsbruk.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Edsbruk. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.