Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Degerhamn

Annons:
I orten Degerhamn finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Degerhamn som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Degerhamn. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Degerhamn rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Degerhamn som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Degerhamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Degerhamn variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Degerhamn eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Degerhamn

För dig som letar efter lediga tomter i Degerhamn kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Degerhamn

Även lediga lägenheter i Degerhamn går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Degerhamn.

Fastigheter och fastighetsbolag i Degerhamn

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Degerhamn. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Degerhamn.

Folkets Hus, Föreningen
Nedre Sjöhagsv. 1
386 63 DEGERHAMN


Perssons Hustjänster
Albrunna 131
386 63 DEGERHAMN


Teddy Gustafsson
Össby 409
386 64 Degerhamn


Johansson, Bengt Paul Sigfrid
Gammalsby 120
386 64 Degerhamn


Gammalsby 29:4
Gammalsby 114
386 64 DegerhamnRozitas Hus AB
Grönhögen


Södra Bruket
Södra bruket 2308
386 63 DEGERHAMN


Ventlinge Byggnadsförening Ek för
Badv. 3
386 63 DEGERHAMNBrukshotellet i Degerhamn AB
Degerhamnsv. 23


Bygget Övra Segerstad
Övra Segerstad 107
386 64 Degerhamn


Filadelfiaförsamlingen I Ventlinge
Grönhögen 129
386 63 DEGERHAMN

Annons:

Detaljinformation om orten Degerhamn - fastighetsdata

Degerhamn är en tätort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på sydvästra Öland, med ett vägavstånd på drygt 20 km från centralorten Mörbylånga i sydlig riktning. Kyrkbyn Södra Möckleby utgör en del av tätorten.

Yta: 103,20 hektar
Invånare: 331, år 2010

Här hittar du mer information om Degerhamn.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Degerhamn. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.