Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Broakulla

Annons:
I orten Broakulla finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Broakulla som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Broakulla. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Broakulla rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Broakulla som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Broakulla hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Broakulla variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Broakulla eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Broakulla

För dig som letar efter lediga tomter i Broakulla kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Broakulla

Även lediga lägenheter i Broakulla går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Broakulla.

Fastigheter och fastighetsbolag i Broakulla

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Broakulla. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Broakulla.

Pm Sund Förvaltning AB
Landsv. 10
361 53 BROAKULLALånglycke 1:46
V. Borstatorp 117Tingverken Fastighet AB
Kvarnv


Embo Fastighets AB
0471 - 483 80


Annons:

Detaljinformation om orten Broakulla - fastighetsdata

Johansfors är en tätort i Emmaboda kommun i Kalmar län. Samhället byggdes upp runt glasbruket med samma namn. Det finns även ett sågverk och en plastindustri. Fotbollsspelarna, tillika bröderna, David, Viktor och Rasmus Elm kommer från Johansfors. Postortens namn är Broakulla.

Yta: 113,70 hektar
Invånare: 409, år 2010

Här hittar du mer information om Broakulla.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Broakulla. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.