Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Borgholm

Annons:
I orten Borgholm finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Borgholm som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Borgholm. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Borgholm rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Borgholm som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Borgholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Borgholm variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Borgholm eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Borgholm

För dig som letar efter lediga tomter i Borgholm kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Borgholm

Även lediga lägenheter i Borgholm går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Borgholm.

Fastigheter och fastighetsbolag i Borgholm

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Borgholm. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Borgholm.

Ölandsmäklaren AB
Storg. 18
387 31 Borgholm


Fastighetsbyrån
Köpmang. 15
387 31 Borgholm


Borgholmsfastigheter AB
Vetev. 9
387 36 BORGHOLM


Svensk Fastighetsförmedling
V. Kyrkog. 20
387 31 Borgholm


Gamla Televerket Bed & Breakfast Vin & Mat
V. Kyrkog. 20
387 31 Borgholm


Kågö Fastigheter På Öland AB
Slottsg. 32
387 32 BORGHOLM


AB Ök Fastigheter I Borgholm
Per Lindströms v. 1
387 35 BorgholmSvensk Fastighetsförmedling
V. Kyrkog. 20 B


Huset Sverige 5
Sandg. 2
387 31 Borgholm


Borgholm Energi Elnät AB
Badhusg. 4
387 32 BORGHOLM


Hasses Motor
Långlötsmosse 5
387 93 Borgholm

Annons:

Detaljinformation om orten Borgholm - fastighetsdata

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånare: 3071, år 2010

Här hittar du mer information om Borgholm.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Borgholm. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.