Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bergkvara

Annons:
I orten Bergkvara finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Bergkvara som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bergkvara. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bergkvara rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bergkvara som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bergkvara hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bergkvara variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bergkvara eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bergkvara

För dig som letar efter lediga tomter i Bergkvara kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bergkvara

Även lediga lägenheter i Bergkvara går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bergkvara.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bergkvara

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bergkvara. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bergkvara.

Jff Fastigheter, AB
Storg. 45
385 40 BERGKVARA


Lindbergs Fastigheter i Bergkvara AB
Storg. 83
385 40 BERGKVARA


Grämekulla-Grisbäck Samfällighetsförening
Jungmansg. 5
385 40 BERGKVARASödra Kärr Gård
SHeadshape
Kungsv. 27


Handelshuset i Bergkvara AB
Dalskärsv. 1 A
385 40 BERGKVARA


Bernhard Andersson, AB
Grämkulla 526
385 98 BergkvaraAFAB
Storg


Bergkvara Event AB

Sesimbra AB
Skällenäs 119

Annons:

Detaljinformation om orten Bergkvara - fastighetsdata

Bergkvara är en tätort i Söderåkra socken, Torsås kommun i Kalmar län. I Bergkvara ingår också Dalskär, en tidigare historisk varvsplats med gästhamn, badplats och camping. Ute i Kalmarsund någon sjömil utanför Bergkvara finns den genom TV numera riksbekanta fyrplatsen Garpen.

Yta: 152,00 hektar
Invånare: 940, år 2010

Här hittar du mer information om Bergkvara.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bergkvara. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.