Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ankarsrum

Annons:
I orten Ankarsrum finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Ankarsrum som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ankarsrum. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ankarsrum rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ankarsrum som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ankarsrum hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ankarsrum variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ankarsrum eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ankarsrum

För dig som letar efter lediga tomter i Ankarsrum kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ankarsrum

Även lediga lägenheter i Ankarsrum går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ankarsrum.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ankarsrum

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ankarsrum. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ankarsrum.

Rodina Fastigheter AB
Ut-rumhult 1
593 71 ANKARSRUM


Act M&B AB
Hasselv. 2
593 70 Ankarsrum


Berggrens Allmaterial AB
Kammartorpsv. 6
593 71 ANKARSRUM


Norrhults Bygg o Industrimontage
Norrhult 4
593 71 ANKARSRUM


Ekenäsets Samfällighetsförening
Ytterbo 148
593 71 ANKARSRUMNiri Fastighetsförvaltning AB
Ut


Östman, Jonas
Jonas Spånbergs v. 25
593 70 Ankarsrum


Västerviks Bostads AB
Skolv. 5
590 90 ANKARSRUM


Sports Unique I Ankarsrum AB
De Marés v. 10
593 70 Ankarsrum


Carebo Vimmerby AB
Ut-rumhult 1
593 71 ANKARSRUM


Björns Allfix
Ankarforsv. 2
593 70 Ankarsrum


GRANVÄGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING
Granv. 5 E
593 70 AnkarsrumLocknevi-Hökhult 1:6-1:10
Hökhult 109Stjärnbad Allservice AB
Ankarsrum Gustavsberg


Axgölens Samfällighetsförening
Kungsv. 39
593 70 AnkarsrumWirums Fastighets AB
Säteriv


Norrhults Häst & Natur
Norrhult 5
593 71 ANKARSRUM


Rallarebergets Samfällighetsförening
Spiksmedsv. 31
593 70 Ankarsrum

Annons:

Detaljinformation om orten Ankarsrum - fastighetsdata

Ankarsrum är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län. Ankarsrum ligger längs smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik. I Bruksparken finns ett monument uppfört 1955 av konstnären Erik Reimhult inför Ankarsrums Bruks 300-årsjubileum. I parken finns det också en byst av Harald Wiberg tillverkad av Erik Reimhult.

Yta: 165,97 hektar
Invånare: 1254, år 2010

Här hittar du mer information om Ankarsrum.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ankarsrum. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.