Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ålem

Annons:
I orten Ålem finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Ålem som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ålem. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ålem rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ålem som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ålem hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ålem variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ålem eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ålem

För dig som letar efter lediga tomter i Ålem kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ålem

Även lediga lägenheter i Ålem går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ålem.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ålem

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ålem. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ålem.

Nateviks Fastigheter AB
N. Korpemåla 601
384 92 ålemSt1 Fastigheter AB
Häradsv. 28Casator Care AB
Häradsv. 28


Företagarna i Ålem
Njutemåla 412
384 92 ålem


Kalmarsundhus International AB
S. Korpemåla 805
384 92 ålemOttosson, Åsa
S


Tj industriservice AB
Alsteråv. 53
384 40 ÅLEM


Ålems Västra Vägsamfällighet
Gunnarsmåla 115
384 40 ÅLEMDrängabryggans Samfällighetsförening
Åvallsv. 5

Annons:

Detaljinformation om orten Ålem - fastighetsdata

Ålem är en tätort i Mönsterås kommun i Kalmar län, belägen ca 40 km norr om Kalmar. Ålem är belägen väster om Ålems kyrkby och uppstod som stationssamhälle när Kalmar–Berga Järnväg anlades 1897.

Yta: 115,43 hektar
Invånare: 803, år 2010

Här hittar du mer information om Ålem.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ålem. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Kalmar.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.