Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Värnamo

Annons:
I orten Värnamo finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Värnamo som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Värnamo. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Värnamo rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Värnamo som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Värnamo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Värnamo variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Värnamo eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Värnamo

För dig som letar efter lediga tomter i Värnamo kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Värnamo

Även lediga lägenheter i Värnamo går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Värnamo.

Fastigheter och fastighetsbolag i Värnamo

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Värnamo. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Värnamo.

Värderingsmännen J & P AB
Växjöv. 2 A
331 32 Värnamo


Nivika Fastigheter AB
Värnanäs Bygget
331 93 VÄRNAMO


Peab
Jönköpingsv. 107 A
331 34 Värnamo


Mäklarhuset
Storgatsbacken 10
331 30 Värnamo


Hem & Co Fastighetsbyrå
Storgatsbacken 21 C
331 30 Värnamo


Aktiv Bemanning i Småland AB
Repslagarev. 8
331 53 VÄRNAMO


Sandahlsbolagen Sweden AB
Speditörv. 1
331 53 VÄRNAMO


Hotel Vidöstern
Refugen 1
331 44 VÄRNAMO


Milles Fastigheter AB
Värnamo
331 35 VÄRNAMOLiljedahls Fastigheter Nr 1 KB
0370 - 69 38 82

Annons:

Detaljinformation om orten Värnamo - fastighetsdata

Värnamo är en tätort och centralort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Värnamo är beläget vid Lagan, en bit ifrån dess mynning i sjön Vidöstern. Namnet Värnamo kommer av värn, i ett gammalt ord med betydelsen hägnad. Näringslivet har till stor del präglats av möbelindustrin, med fler än 30 möbelfabriker mellan 1890 och 1960.

Yta: 1 217,24 hektar
Invånare: 18696, år 2010

Här hittar du mer information om Värnamo.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Värnamo. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jönköping.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.