Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Tranås

Annons:
I orten Tranås finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Tranås som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Tranås. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Tranås rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Tranås som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Tranås hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Tranås variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Tranås eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Tranås

För dig som letar efter lediga tomter i Tranås kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Tranås

Även lediga lägenheter i Tranås går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Tranås.

Fastigheter och fastighetsbolag i Tranås

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Tranås. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Tranås.

TRABO Fastigheter AB
Vasag. 13
573 31 TRANÅS


Tranåsbostäder, AB
Piratens g. 1
573 31 TRANÅS


Svensk Fastighetsförmedling
Storg. 43
573 32 Tranås


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Storg. 30
573 32 Tranås


Gamla Tranås AB
Norrabyv. 2
573 43 Tranås


ABH-Konsult
Segelbåtsv. 24
573 93 TRANÅS


Norelius Fastigheter
Hagadalsg. 4
573 40 TRANÅS


Samson Fastigheter
Plöjarg. 1
573 38 Tranås


Norelius Fastighetsförvaltning , LN Fastigheter AB
Storg. 13
573 32 Tranås


Byggombutiken Nordsjö Idé & Design
Norrabyv. 2
573 43 Tranås


Trehörna Fastigheter AB
SÖDERGÅRDEN HÅLAN
573 99 TRANÅS

Annons:

Detaljinformation om orten Tranås - fastighetsdata

Tranås är en tätort och centralort i Tranås kommun i Jönköpings län. Tranås ligger vid sjön Sommen i norra Småland. I närheten av den går Södra stambanan och Riksväg 32. Namnet Tranås omnämns 1407 när riddaren Karl Magnusson (Örnfot) testamenterar Tranås till Vadstena kloster; särskilt omnämns laxfisket vid Tranås kvarn.

Yta: 1 055,66 hektar
Invånare: 14197, år 2010

Här hittar du mer information om Tranås.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Tranås. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jönköping.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.