Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Tenhult

Annons:
I orten Tenhult finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Tenhult som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Tenhult. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Tenhult rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Tenhult som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Tenhult hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Tenhult variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Tenhult eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Tenhult

För dig som letar efter lediga tomter i Tenhult kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Tenhult

Även lediga lägenheter i Tenhult går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Tenhult.

Fastigheter och fastighetsbolag i Tenhult

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Tenhult. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Tenhult.

Oves Bil, Ove Hansson
Centrumv. 11
560 29 Tenhult


Alvarssons Entreprenad HB, H
Ängsv. 14
560 29 Tenhult


Fm Allservice AB
Bogla 8
560 29 Tenhult


Scanbo Fastighets AB
Fagerslätt 17
560 31 TENHULTKabe Fastighet I Malmö AB
Tenhults Skid- Och Orienteringsklubb
Högalundsv. 20


Fastighets AB Tamarol
Klevav. 3 B
560 30 Tenhult


Lennart Erik Rosenberg
Centrumv. 4
560 29 Tenhult


Oxelqvist Bostadsförvaltning Och Service
Norrängsv. 6
560 31 TENHULT


Öggestorp Förvaltning AB
Öggestorp
560 30 Tenhult


Montage Och Mekanik Ajw Förvaltning AB

Kniphammar AB
UlvsnäsTenhults Vägförening
Karlav. 110Bjarne Kardell
Ljungarpsv. 16


Kabe Hus AB
070 - 577 07 87Montage Och Mekanik Fastighetsförvaltning I Tenh
Metallv. 4
560 31 TENHULT


Investverket AB

Nils Ragnar Henrik Fransson
Målen 89

Annons:

Detaljinformation om orten Tenhult - fastighetsdata

Tenhult är en tätort i Jönköpings kommun i Jönköpings län. Tenhult går under smeknamnet "husvagnsmecka". En av de största husvagnsfabrikerna i Sverige, KABE AB, ligger i Tenhult, och där finns också företaget Hobby som säljer husvagnar (samt att det i grannsamhället Öggestorp finns Öggestorps husvagnar).

Yta: 240,96 hektar
Invånare: 2977, år 2010

Här hittar du mer information om Tenhult.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Tenhult. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jönköping.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.