Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Stockaryd

Annons:
I orten Stockaryd finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Stockaryd som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Stockaryd. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Stockaryd rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Stockaryd som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Stockaryd hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Stockaryd variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Stockaryd eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Stockaryd

För dig som letar efter lediga tomter i Stockaryd kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Stockaryd

Även lediga lägenheter i Stockaryd går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Stockaryd.

Fastigheter och fastighetsbolag i Stockaryd

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Stockaryd. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Stockaryd.

Lättbalken AB
Bäckg. 8
570 02 Stockaryd


Bror Andersson Fastigheter
Parkg. 5
570 02 Stockaryd


TDM Fastigheter AB
Vrigstadv. 7
570 02 Stockaryd


Bernt Claesson
Söndra Södergård 1
570 02 Stockaryd


ESS-Företagen
Postg. 2
570 02 Stockaryd


Kapaciteten AB
Järnvägsg. 17 B
570 02 Stockaryd


Kåragården Teknik Och Förvaltning AB
Hetseryd Kåragård 9
570 02 Stockaryd

Annons:

Detaljinformation om orten Stockaryd - fastighetsdata

Stockaryd är en tätort i Sävsjö kommun i Jönköpings län och kyrkby i Stockaryds socken. Stockaryd är uppvuxet kring skogs- och möbelindustri. När södra stambanan blev klar 1864 blev bondbyn Stockaryd ett snabbt växande samhälle. Storhetstiden varade mellan cirka 1920 och 1970.

Yta: 164,73 hektar
Invånare: 958, år 2010

Här hittar du mer information om Stockaryd.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Stockaryd. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jönköping.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.