Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Sävsjö

Annons:
I orten Sävsjö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Sävsjö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Sävsjö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Sävsjö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Sävsjö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Sävsjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Sävsjö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Sävsjö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Sävsjö

För dig som letar efter lediga tomter i Sävsjö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Sävsjö

Även lediga lägenheter i Sävsjö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Sävsjö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Sävsjö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Sävsjö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Sävsjö.

Andol Bostad AB
Ö. Järnvägsg. 14 A
576 31 Sävsjö


Sävebo AB
Köpmang. 4
576 35 Sävsjö


Boströms Ljud & Ljus I Sävsjö AB
Djurgårdsg. 13
576 32 SÄVSJÖ


Ragnar Hellquist
Hjärtlanda Norsborg 1
576 92 SÄVSJÖ


Smålandslägenheter AB
Terrassg. 2
576 36 SÄVSJÖAB Sävsjö Industribyggnader


Annons:

Detaljinformation om orten Sävsjö - fastighetsdata

Sävsjö är en tätort på Småländska höglandet och centralort i Sävsjö kommun, Jönköpings län. Strax utanför Sävsjö ligger Götalands högsta punkt Tomtabacken som når en höjd på 377 meter över havet. Sävsjös höga och centrala läge gjorde att Sävsjö tidigt efter järnvägens tillkomst på 1860-talet blev viktigt som bland annat handelsplats..

Yta: 439,20 hektar
Invånare: 5122, år 2010

Här hittar du mer information om Sävsjö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Sävsjö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jönköping.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.