Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Reftele

Annons:
I orten Reftele finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Reftele som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Reftele. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Reftele rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Reftele som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Reftele hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Reftele variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Reftele eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Reftele

För dig som letar efter lediga tomter i Reftele kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Reftele

Även lediga lägenheter i Reftele går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Reftele.

Fastigheter och fastighetsbolag i Reftele

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Reftele. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Reftele.

Ölmestad Fastigheter AB

Birgitta Samuelsson M.E.F
Dye Nygård 1


Stiftelsen Vallerstads Gård
Ölmestad Månsagård 2
330 21 Reftele


Reftele Handelsträdgård
Storg. 49
330 21 Reftele


Storhällan Invest AB
0371 - 202 09Skogshäll Fastighetsaktiebolag

Restaurang Grönpeppar
Storg


Skogens Mur o. Kakel
Kållerstad Gransätra 1
330 21 Reftele


Lcb Transport & Allservice AB
Ågatan 13
330 21 Reftele


Lars Carlssons Målerifirma
Kållerstad Klockaregård 1
330 21 Reftele


Skogsfors Bruks Fastighets AB
Bruksg.
330 21 Reftele

Annons:

Detaljinformation om orten Reftele - fastighetsdata

Reftele är en tätort, tillika stationssamhälle i Gislaveds kommun, kyrkby i Reftele socken, i Jönköpings län. Reftele har en skola som heter Ölmestadskolan där klasser mellan F-9 går. Skolan firade 50 år och högstadiet 20 år, år 2014. Reftele ligger genomkorsas av Halmstadsbanan och länsväg 153.

Yta: 159,86 hektar
Invånare: 1282, år 2010

Här hittar du mer information om Reftele.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Reftele. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jönköping.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.