Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Norrahammar

Annons:
I orten Norrahammar finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Norrahammar som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Norrahammar. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Norrahammar rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Norrahammar som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Norrahammar hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Norrahammar variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Norrahammar eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Norrahammar

För dig som letar efter lediga tomter i Norrahammar kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Norrahammar

Även lediga lägenheter i Norrahammar går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Norrahammar.

Fastigheter och fastighetsbolag i Norrahammar

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Norrahammar. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Norrahammar.

Norrahammars Kommunala Bostäder, AB
Centrumgången 3
562 32 Norrahammar


Stapoma AB
Ågatan 8
562 32 Norrahammar


Byggnadsföreningen Folkets Hus I Norrahammar Upa
Egnahemsv. 4
562 32 Norrahammar


Maskinistlokal Slätten Södra
S. Skolg. 4
562 31 NORRAHAMMAR


Vroom Axamo Hyrkart & Konsult
S. Hökhultsv. 35
562 31 NORRAHAMMAR


Jönköpings Kommuns Förvaltningsaktiebolag
Rådjursv.
562 30 NorrahammarFastighetsbolaget Thorbay AB
Traststigen 3Höggärdets Samfällighetsförening
LillåsavDil AB AB
Kolareg. 26

Annons:

Detaljinformation om orten Norrahammar - fastighetsdata

Norrahammar är en kommundel i Jönköpings kommun vars bebyggelse ingår i tätorten Jönköping, belägen cirka 9 km sydväst om Jönköpings centrum. Ursprungligen ett brukssamhälle, uppväxt kring Norrahammars bruk, är Norrahammar sedan 1970-talet sammanvuxet med Jönköping och utgör den sydvästra delen av tätorten.

Yta:
Invånare: 9150, år 2014

Här hittar du mer information om Norrahammar.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Norrahammar. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jönköping.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.