Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Nässjö

Annons:
I orten Nässjö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Nässjö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Nässjö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Nässjö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Nässjö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Nässjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Nässjö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Nässjö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Nässjö

För dig som letar efter lediga tomter i Nässjö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Nässjö

Även lediga lägenheter i Nässjö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Nässjö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Nässjö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Nässjö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Nässjö.

Kapen Fastigheter AB
Rödjeg. 1 C
571 41 Nässjö


Bostadsstiftelsen Annebergshus Nässjö Kommun Tekniska Kontoret
0380 - 51 80 00Nässjö Loket AB
Postg. 5 A
571 31 NÄSSJÖ


Pettersson & Son Förvaltnings AB
0380 - 180 30Fastighets AB Stora Torget
Industrig. 44 A
571 38 Nässjö


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Storg. 38 B
571 32 Nässjö


Riksbyggen
Runedalsg. 2 A
571 42 NÄSSJÖ


Andol Bostad AB
Brog. 1 B
571 31 NÄSSJÖ


S M L
Storg. 49
571 32 Nässjö


Pettersson & Son AB, Fastighetsfirman
Storg. 26 C
571 31 NÄSSJÖ


Auktions & Värderingshuset UNITS AB
Storg. 26 C
571 31 NÄSSJÖ

Annons:

Detaljinformation om orten Nässjö - fastighetsdata

Nässjö är en tätort och centralort i Nässjö kommun i Jönköpings län. Nässjös historia börjar 1864, när beslutet togs att Södra stambanan skulle dras genom orten och sedan dess har staden varit känd som en stor järnvägsknut. Tidigare låg här byarna Åker, Rynneryd vid Runnerydsjön där järnvägsstationen anlades.

Yta: 1 143,66 hektar
Invånare: 16678, år 2010

Här hittar du mer information om Nässjö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Nässjö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jönköping.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.