Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Myresjö

Annons:
I orten Myresjö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Myresjö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Myresjö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Myresjö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Myresjö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Myresjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Myresjö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Myresjö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Myresjö

För dig som letar efter lediga tomter i Myresjö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Myresjö

Även lediga lägenheter i Myresjö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Myresjö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Myresjö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Myresjö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Myresjö.

Tj Fastigheter I Vetlanda AB
Pers v. 13
570 13 MYRESJÖAgim & Söner AB
PersMyresjö Mark AB
Stationsv. 6Skräppeboda-Abbemåla Enskilda Vägsamfällighet
AbbemålaRingen i Nässjö AB
Drakulla 1


Vägsamfälligheten Torp-Edseryd
Gunnarshult ÖSTRA SKOLAN
570 13 MYRESJÖ

Annons:

Detaljinformation om orten Myresjö - fastighetsdata

Myresjö är en tätort i Vetlanda kommun i Jönköpings län, i mellersta Småland, drygt 10 km sydväst om centralorten Vetlanda. Myresjö var tidigare en kyrkby i Myresjö socken med kyrkan Myresjö gamla kyrka. I orten finns Myresjöhus AB och ett fotbollslag: Myresjö IF.

Yta: 90,54 hektar
Invånare: 646, år 2010

Här hittar du mer information om Myresjö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Myresjö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jönköping.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.