Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Malmbäck

Annons:
I orten Malmbäck finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Malmbäck som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Malmbäck. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Malmbäck rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Malmbäck som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Malmbäck hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Malmbäck variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Malmbäck eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Malmbäck

För dig som letar efter lediga tomter i Malmbäck kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Malmbäck

Även lediga lägenheter i Malmbäck går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Malmbäck.

Fastigheter och fastighetsbolag i Malmbäck

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Malmbäck. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Malmbäck.

Kj Hultbergs Fastighets AB
Skogsv. 26
570 21 MALMBÄCKUtför AB
KorpeboBelen Fastighets AB
Prästgårdsg


Bagarlidens Bostäder, AB
Kyrkog. 13
570 21 MALMBÄCK


Strömsdals Stolfabrik AB
Hagag. 4
570 21 MALMBÄCK


Alpenbergs Fastighets AB
N. Hiarum
570 21 MALMBÄCKStig Arne Verner Andersson
Davidstorp


Bejo Företagsleasing
Järnvägsg. 2 A
570 21 MALMBÄCK


Malmbäcksbostäder AB
Korpebo 4
570 21 MALMBÄCKBo Nässjö AB
S. Hiarum 2Gunnar Nordal AB
Skogsvägen

Annons:

Detaljinformation om orten Malmbäck - fastighetsdata

Malmbäck är en tätort, belägen i Nässjö kommun 20 km sydväst om centralorten Nässjö, samt kyrkort i Malmbäcks socken. Orten ligger vid järnvägslinjen Halmstad-Nässjö. Ortnamnet (1292: de Malbæc) innehåller sannolikt ordet "mal", grovt grus eller småsten (vid vatten) och "bäck", väl åsyftande den förbiflytande bäcken.

Yta: 145,67 hektar
Invånare: 1031, år 2010

Här hittar du mer information om Malmbäck.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Malmbäck. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jönköping.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.