Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Lekeryd

Annons:
I orten Lekeryd finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 15 olika företag inom fastigheter i Lekeryd som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Lekeryd. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Lekeryd rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Lekeryd som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Lekeryd hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Lekeryd variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Lekeryd eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Lekeryd

För dig som letar efter lediga tomter i Lekeryd kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Lekeryd

Även lediga lägenheter i Lekeryd går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Lekeryd.

Fastigheter och fastighetsbolag i Lekeryd

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Lekeryd. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Lekeryd.

Jönköpingsborgen Fastigheter AB
Hultseryd 1
561 96 LEKERYDLärken Fastigheter AB
HultserydFastighets AB
Västergårdsv. 24


Fivleryd Byggservice AB
Fivleryd 6
561 95 LekerydKarlsson, Anders Ing
Djuvarps Gård 1


Sevefelt Fastighetsförvaltning AB
Brunnstorp 3
561 96 LEKERYD


Svarttorps Maskinstation AB
Svarttorp 3
561 96 LEKERYD


Isakssons Fastighet i Lekeryd AB
Södra v. 8
561 96 LEKERYD


Lekeryds Fastighets AB
Fällv. 18
561 96 LEKERYD


Djuvarp
Djuvarp
561 96 LEKERYD


Fastighets AB Backängen
St. Björkudden 1
561 95 LekerydLekeryds Allservice Ek. För.
Kyrkv. 6


Brunnstorp-Vireda Samfäll.Fören
Brunnstorp 1
561 96 LEKERYDHagmarker Invest AB
Forserumsv. 5


Anders Sköld Hägghult AB
Hägghult 10
561 95 Lekeryd

Annons:

Detaljinformation om orten Lekeryd - fastighetsdata

Lekeryd är en tätort och kommundel i Jönköpings kommun i Jönköpings län samt kyrkby i Lekeryds socken. Lekeryd ligger mellan Huskvarna och Aneby i Småland. Samhället består av ett antal mindre butiker, en kiosk, en bensinmack, en frisörsalong, en pizzeria, en bilverkstad och Ica Nära "Ohlssons"

Yta: 69,95 hektar
Invånare: 817, år 2010

Här hittar du mer information om Lekeryd.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Lekeryd. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jönköping.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.