Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Korsberga

Annons:
I orten Korsberga finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Korsberga som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Korsberga. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Korsberga rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Korsberga som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Korsberga hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Korsberga variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Korsberga eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Korsberga

För dig som letar efter lediga tomter i Korsberga kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Korsberga

Även lediga lägenheter i Korsberga går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Korsberga.

Fastigheter och fastighetsbolag i Korsberga

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Korsberga. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Korsberga.

ByggDepån i Småland AB
Industrig. 4
570 10 KORSBERGA


Korsberga Fastigheter AB
Industrig. 4
570 10 KORSBERGA


Solingvaj Fastighetsbolag AB
Stockatorps Gård
570 10 KORSBERGA


Franke & Söner AB
Hjärtaryd
570 10 KORSBERGA


Lustigkulle Bostäder AB
Bockaberg 4
570 10 KORSBERGAAurora Vetlanda AB
Klackenäs 11Fastighet Norrhult 3:85 AB
Solberga-vik 1Bengtsson, Inge
Idrottsv


Medlövs Bygg & Måleri HB
Industrig. 2
570 10 KORSBERGA


Vänhems Fastighetsaktiebolag
Vetlandav. 60
570 10 KORSBERGAFastighet Boskvarn 1:40 AB
Solberga-vik 1Trivselhus Mark AB
Holsby Holding AB
Vetlandav. 48

Annons:

Detaljinformation om orten Korsberga - fastighetsdata

Korsberga är en tätort i Vetlanda kommun i Jönköpings län, kyrkort i Korsberga socken. Korsberga är beläget längs riksväg 31 söder om Vetlanda.

Yta: 118,82 hektar
Invånare: 694, år 2010

Här hittar du mer information om Korsberga.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Korsberga. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jönköping.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.