Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Jönköping

Annons:
I orten Jönköping finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 17 olika företag inom fastigheter i Jönköping som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Jönköping. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Jönköping rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Jönköping som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Jönköping hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Jönköping variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Jönköping eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Jönköping

För dig som letar efter lediga tomter i Jönköping kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Jönköping

Även lediga lägenheter i Jönköping går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Jönköping.

Fastigheter och fastighetsbolag i Jönköping

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Jönköping. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Jönköping.

M2 Gruppen
Jönköping
553 24 Jönköping


SkandiaMäklarna
V. Storg. 23
553 15 Jönköping


VätterHem Bostads AB
Klosterg. 10
553 17 Jönköping


Fastighets AB Eric Ekblad
Borgmästargränd 1
553 20 Jönköping


Skånegårdar AB
Huskvarnav. 80
554 54 Jönköping


Bygginvest AB, Jönköpings
Kämpev. 31
553 02 Jönköping


Willhem Jönköping
Pilg. 12
553 18 JÖNKÖPING


Gula Villan Kontors-/studenthotell
Tomtebog. 2
553 13 Jönköping


Inspecta
Bultv. 5
553 02 Jönköping


Riksbyggen
Barnarpsg. 39 F
553 33 Jönköping


CA Fastigheter AB
Brunnsg. 20
553 17 Jönköping


Jönköping Airport Fastighets AB
Jönköping Airport
555 93 Jönköping


Tosito Invest AB
Parkg. 2
553 15 Jönköping


Högskolefastigheter I Jönköping AB
Gjuterig. 3 B
553 18 JÖNKÖPING


Brandtornet AB
Oxtorgsg. 3
553 17 Jönköping


Bygus Fastigheter AB
Johan Höckerts v. 3
554 48 JÖNKÖPING


Fastigheterna Nötskrikan 4 & 7
Mäster Gudmunds v. 7 A
553 11 Jönköping

Annons:

Detaljinformation om orten Jönköping - fastighetsdata

Jönköping är en tätort i norra Smålands inland samt centralort i Jönköpings kommun och residensstad för Jönköpings län. Jönköping är Sveriges tionde största tätort med 89396 av kommunens 133136 invånare. Det finns många stora företag i Jönköping, bland annat har Husqvarna AB huvudkontor i Jönköping.

Yta: 4 482,04 hektar
Invånare: 89396, år 2010

Här hittar du mer information om Jönköping.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Jönköping. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jönköping.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.