Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Huskvarna

Annons:
I orten Huskvarna finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Huskvarna som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Huskvarna. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Huskvarna rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Huskvarna som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Huskvarna hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Huskvarna variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Huskvarna eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Huskvarna

För dig som letar efter lediga tomter i Huskvarna kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Huskvarna

Även lediga lägenheter i Huskvarna går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Huskvarna.

Fastigheter och fastighetsbolag i Huskvarna

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Huskvarna. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Huskvarna.

Önnemo Fastigheter AB
Brunnstorp Skogslid
561 93 HUSKVARNAKindbergs Förvaltning AB
036 - 18 40 00


Brottaren Samfällighetsföreningen
Faktorig. 16 E
561 43 Huskvarna


EgendomsMäklarna
Datorg. 5
561 33 HUSKVARNA


GOLVTEAM i Huskvarna AB
Huskvarnav. 101
561 32 Huskvarna


Arkitektkontor Jan-Olov Zvantesson
Tegnérg. 4 D
561 32 Huskvarna


Bmg Fastigheter AB

3man Fastigheter AB
GripenbergsgMastec Fastigheter I Dalstorp AB
Datorg. 4


Centrumfastigheter i Huskvarna AB
Rosenborgsg. 28 Rosengallerian
561 31 HUSKVARNA


Götaström Fastigheter KB
Brunnsg. 12
561 41 Huskvarna


Haka Fastigheter AB
Rosenborgsg. 17
561 31 HUSKVARNAMlg Fastigheter AB
Svineryds Gård 1Jempas Fastigheter
Rönng. 3


Widnor Fastigheter HB
Brunnsg. 12
561 41 Huskvarna


Qvarnström Fastigheter
Bondeg. 18
561 34 Huskvarna


Mastec Fastigheter I Skillingaryd AB
Datorg. 4
561 33 HUSKVARNAJunesco Fastigheter AB
Grännav. 24

Annons:

Detaljinformation om orten Huskvarna - fastighetsdata

Huskvarna är en tidigare stad vars bebyggelse ingår i tätorten Jönköping. Till 1906 skrevs namnet med 'q' (Husqvarna), vilket bibehållits av företaget med samma namn. Huskvarnas lägre belägna stadskärna är omgiven av ansenliga, bebyggda höjdområden som Öxnehaga, Pettersberg och Egna Hem, nivåskillnaden är som mest ca 120 meter.

Yta:
Invånare: 22800, år 2010

Här hittar du mer information om Huskvarna.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Huskvarna. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jönköping.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.