Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Horda

Annons:
I orten Horda finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag inom fastigheter i Horda som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Horda. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Horda rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Horda som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Horda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Horda variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Horda eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Horda

För dig som letar efter lediga tomter i Horda kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Horda

Även lediga lägenheter i Horda går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Horda.

Fastigheter och fastighetsbolag i Horda

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Horda. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Horda.

Horda Vägförening
Sölarydsv. 41
330 18 HORDA

Annons:

Detaljinformation om orten Horda - fastighetsdata

Horda är en tätort i södra delen av Värnamo kommun i Jönköpings län. Orten har en historia som stationssamhälle längs banan Alvesta-Göteborg. På orten finns två gummifabriker, Horda Gummi och Horda Pack, samt Essell-produkter, ett specialföretag inom industridetaljer. Ortens huvudnäring var i många år vårdhem (Tallebo, Majgården, Furulund).

Yta: 68,69 hektar
Invånare: 377, år 2010

Här hittar du mer information om Horda.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Horda. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jönköping.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.