Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Habo

Annons:
I orten Habo finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Habo som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Habo. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Habo rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Habo som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Habo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Habo variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Habo eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Habo

För dig som letar efter lediga tomter i Habo kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Habo

Även lediga lägenheter i Habo går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Habo.

Fastigheter och fastighetsbolag i Habo

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Habo. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Habo.

Habo Bostäder AB
Fabriksg. 1
566 34 Habo


Wogab Fastighets AB
Fanérg. 7
566 33 HABO


Habo Energi AB
Fabriksg. 1
566 34 Habo


Interhem AB
Snickareg. 6
566 33 HABO


Spinnet i Habo
Tidaholmsv. 14
566 31 HABO


AB Bengt Forsgårds Fastigheter

Jarm Fastigheter
Övre Starbäck Nolgården 5Ekc Fastigheter AB
Industrigatan 24Ofab Förvaltnings AB
036 - 468 90


Västra Götalands Tak AB
Brogården Hjärpås
566 92 Habo


CederBergs i Habo AB, U
Tidaholmsv. 12
566 31 HABO

Annons:

Detaljinformation om orten Habo - fastighetsdata

Habo är en tätort och centralort i Habo kommun i Jönköpings län. Habo ligger någon kilometer väster om Vättern, nordväst om Jönköping. En mil norr om Habo ligger fabriken Fagerhults Belysning AB som sysselsätter många i Habo med omnejd.

Yta: 454,39 hektar
Invånare: 6883, år 2010

Här hittar du mer information om Habo.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Habo. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jönköping.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.