Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Gränna

Annons:
I orten Gränna finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 17 olika företag inom fastigheter i Gränna som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Gränna. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Gränna rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Gränna som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Gränna hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Gränna variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Gränna eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Gränna

För dig som letar efter lediga tomter i Gränna kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Gränna

Även lediga lägenheter i Gränna går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Gränna.

Fastigheter och fastighetsbolag i Gränna

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Gränna. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Gränna.

Romans Fastigheter AB
Braheg. 35
563 32 Gränna


Gränna Fastighetstjänst AB
Bohult
563 91 GRÄNNA


MELAB Elinstallationer
Alboga 5
563 93 GRÄNNA


Romans Fastigheter Utveckling AB
Braheg. 35 B
563 32 GrännaGrännahus AB
Sjög. 72 A


Landån 8 Gränna AB
Östergränd 3
563 91 GRÄNNAFranssons Fastighetsförvaltning KB
N. Boarpsv. 2Gränna Eltjänst AB
Skiftesv


Grankärrs Fritids AB
Grankärr
GRÄNNARosentornet AB
Braheg


Jacobsens Bygg AB, Gunnar
Sörgårdsv. 20
563 93 GRÄNNA


Ölmstad Handelskonsult
Ölmstad Storegård
563 93 GRÄNNA


Åkerö Hotell AB
Vättersmålen 15
563 93 GRÄNNASvensk Fastighetsförmedling
Braheg


Nedre Stenhagen I Gränna
Hamnv. 3
563 31 GRÄNNAThörns Handels & Förvaltnings AB
Simonsgårdsgränd 4Mejak HB
Ödeshögsv. 30 B

Annons:

Detaljinformation om orten Gränna - fastighetsdata

Gränna är en tätort i norra delen av Jönköpings kommun i Jönköpings län, belägen vid Vätterns östra strand mittemot Visingsö. År 1942 grundades RIFA AB (Radioindustrins fabrikaktiebolag) på orten av bland andra ASEA för att säkra tillverkningen av kondensatorer i Sverige under andra världskriget

Yta: 152,27 hektar
Invånare: 2553, år 2010

Här hittar du mer information om Gränna.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Gränna. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jönköping.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.