Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Flisby

Annons:
I orten Flisby finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Flisby som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Flisby. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Flisby rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Flisby som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Flisby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Flisby variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Flisby eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Flisby

För dig som letar efter lediga tomter i Flisby kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Flisby

Även lediga lägenheter i Flisby går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Flisby.

Fastigheter och fastighetsbolag i Flisby

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Flisby. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Flisby.

Bra Fastigheter Nässjö AB
Mjölarp 1 N
578 95 FLISBYNaskarp Fastighetsförvaltning AB
Odeng. 32 G


Flisby Fastighet AB
Syredav. 14
578 75 FLISBY


Påkra KB
Kårarp
578 95 FLISBY

Annons:

Detaljinformation om orten Flisby - fastighetsdata

Flisby är en tätort i Nässjö kommun i Jönköpings län, kyrkort i Flisby socken med 215 invånare år 2005. Aktiva föreningar i Flisby är Flisby Amatörerna , Flisby Samhällsförening, Flisby Bygdegårdsförening mfl.

Yta: 74,83 hektar
Invånare: 201, år 2010

Här hittar du mer information om Flisby.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Flisby. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jönköping.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.