Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Eksjö

Annons:
I orten Eksjö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Eksjö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Eksjö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Eksjö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Eksjö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Eksjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Eksjö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Eksjö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Eksjö

För dig som letar efter lediga tomter i Eksjö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Eksjö

Även lediga lägenheter i Eksjö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Eksjö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Eksjö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Eksjö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Eksjö.

Mäklartjänst AB
Jungfrug. 13
575 31 EKSJÖ


Eksjöbostäder AB
Österlångg. 16
575 31 EKSJÖ


TB & LE AB
Förrådsg. 2
575 36 Eksjö


Fastighetsbyrån Swedbank
S. Storg. 5
575 31 EKSJÖ


Eksjöhus AB
Industrig. 1
575 23 Eksjö


Connys Bygg & Takservice AB
Teleg. 3
575 36 Eksjö


Borgen AB
Breviksv. 55 A
575 96 Eksjö


JH Måleri AB
Trädgårdsg. 1
575 35 EKSJÖ


Am Lindströms Fastigheter AB
Björnshult 4
575 95 EKSJÖ

Annons:

Detaljinformation om orten Eksjö - fastighetsdata

Eksjö är en tätort i Småland och centralort i Eksjö kommun, Jönköpings län. Staden har sedan lång tid tillbaka inhyst inrättningar såsom lasarett, tingsrätt och militär. Eksjö finns omnämnd som tingsplats redan på 1300-talet, på den tiden kallades platsen för "Ekesiö".

Yta: 833,89 hektar
Invånare: 9701, år 2010

Här hittar du mer information om Eksjö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Eksjö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jönköping.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.