Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bruzaholm

Annons:
I orten Bruzaholm finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag inom fastigheter i Bruzaholm som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bruzaholm. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bruzaholm rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bruzaholm som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bruzaholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bruzaholm variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bruzaholm eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bruzaholm

För dig som letar efter lediga tomter i Bruzaholm kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bruzaholm

Även lediga lägenheter i Bruzaholm går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bruzaholm.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bruzaholm

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bruzaholm. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bruzaholm.

Olsbergs Gjuteri AB
Eksjöv. 48
570 34 BRUZAHOLM

Annons:

Detaljinformation om orten Bruzaholm - fastighetsdata

Bruzaholm är en tätort i Eksjö kommun i Jönköpings län belägen vid Bruzaån i Ingatorps socken. Bruzaholms Bruk startades redan på 1600-talet som en liten hammarsmedja. Bruket levererar än i dag gjutgods till olika delar av den svenska och utländska industrin. En produkt som tillverkats i Bruzaholm i många år är den bruzaholmska vädurspumpen.

Yta: 63,82 hektar
Invånare: 250, år 2010

Här hittar du mer information om Bruzaholm.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bruzaholm. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jönköping.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.