Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bredaryd

Annons:
I orten Bredaryd finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 19 olika företag inom fastigheter i Bredaryd som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bredaryd. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bredaryd rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bredaryd som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bredaryd hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bredaryd variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bredaryd eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bredaryd

För dig som letar efter lediga tomter i Bredaryd kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bredaryd

Även lediga lägenheter i Bredaryd går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bredaryd.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bredaryd

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bredaryd. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bredaryd.

Kunila Fastigheter AB
Storg. 12
330 10 BredarydRosegarden Fastigheter AB
StorgJemani AB
Industriv. 16


Hillertz AB, Anders
Stengårdsv. 1
330 10 Bredaryd


Bergadals Såg HB
Bredaryd Bergadal
330 10 Bredaryd


Ås Klockaregård 4:2
Ås Skogsholm
330 10 BredarydCamlyne AB
Albanov. 11Stefan och Carina Söderlund
EskilstorpHagadahls Industri AB
Lanna


HB Iss Import
Parkv. 49
330 10 Bredaryd


Ulfix AB
Hamra Björsebo
330 10 Bredaryd


Anders Davidsson
Lillaryd SÖDRA 2
330 10 Bredaryd


Jenic Fastighet AB
Industriv. 16
330 10 BredarydWire Consulting Bredaryd AB
Lundav


Bredaryds v. förening
Havrida Mellangården 1
330 10 Bredaryd


Näringsfastigheter I Bredaryd AB
Västra v.
330 10 BredarydIvars I Lanna
Kulltorpsv. 81


Connex System AB
Tallberga
330 10 Bredaryd


Bt.Kök AB
Lundav. 56
330 10 Bredaryd

Annons:

Detaljinformation om orten Bredaryd - fastighetsdata

Bredaryd är en tätort i Värnamo kommun, kyrkby i Bredaryds socken, i Jönköpings län. Orten ligger vid Länsväg 152 och länsväg 153 samt vid järnvägslinjen Halmstad-Nässjö, tidigare en del av Halmstad-Nässjö Järnvägar. Bredaryd har en fotbollsklubb, Bredaryds IK, och en orienterings- och skidklubb.

Yta: 198,85 hektar
Invånare: 1466, år 2010

Här hittar du mer information om Bredaryd.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bredaryd. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jönköping.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.