Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bottnaryd

Annons:
I orten Bottnaryd finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Bottnaryd som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bottnaryd. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bottnaryd rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bottnaryd som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bottnaryd hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bottnaryd variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bottnaryd eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bottnaryd

För dig som letar efter lediga tomter i Bottnaryd kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bottnaryd

Även lediga lägenheter i Bottnaryd går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bottnaryd.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bottnaryd

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bottnaryd. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bottnaryd.

Zackrissons Bygg O Fastigheter
Enebärsv. 10
565 76 Bottnaryd


Wifam Fastigheter AB
Kyrkv. 2
565 76 Bottnaryd


Bottnaryds Vägförening
Lindängsv. 17
565 76 BottnarydSturedahls Bil O Traktor Service HB
Stråkenv. 6


Bottnaryds Bostadsaktiebolag
Klockarev. 13
565 76 Bottnaryd


Wallis Johanssons Trävaror
Sörgårdsliden 3
565 97 BOTTNARYD


Junvik It Konsult AB
Bet 24
565 96 BottnarydRyds Vägförening
RydRichards Bygg & Inredning
Bråten Björksäter 1

Annons:

Detaljinformation om orten Bottnaryd - fastighetsdata

Bottnaryd är en tätort i Jönköpings kommun, kyrkby i Bottnaryds socken, belägen 25 km väster om Jönköping. Bottnaryd uppmärksammades när det 1818 blev föremål för Brita Gustavsdotter uppenbarelser kring Bottnaryds källa.

Yta: 83,30 hektar
Invånare: 713, år 2010

Här hittar du mer information om Bottnaryd.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bottnaryd. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jönköping.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.