Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bor

Annons:
I orten Bor finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Bor som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bor. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bor rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bor som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bor hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bor variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bor eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bor

För dig som letar efter lediga tomter i Bor kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bor

Även lediga lägenheter i Bor går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bor.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bor

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bor. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bor.

Bygga Fastigheter I Värnamo AB
Kvaderv. 3
330 15 BOR


Bautastenen Fastighetsförvaltning AB
Skogsv. 1
330 15 BOR


Smeden I Bor Fastighets AB
Fabriksv. 6
330 15 BOR


Bors Vägförening
Vallv. 16
330 15 BORKypa Förvaltning AB
Bråkningsv. 10

Annons:

Detaljinformation om orten Bor - fastighetsdata

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Invånare: 1256, år 2010

Här hittar du mer information om Bor.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bor. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jönköping.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.