Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bodafors

Annons:
I orten Bodafors finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Bodafors som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bodafors. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bodafors rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bodafors som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bodafors hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bodafors variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bodafors eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bodafors

För dig som letar efter lediga tomter i Bodafors kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bodafors

Även lediga lägenheter i Bodafors går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bodafors.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bodafors

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bodafors. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bodafors.

(Alhem) Anders Ingemarsson
Jönköpingsv. 7
571 62 BODAFORS


Emåns Ekomuseum
Dammg. 15
571 62 BODAFORS


Bäck Jörgensen Fastigheter Nässjö AB
Ulfstorp 8
571 63 Bodafors


Beto Fastigheter & Service AB
Fabriksg. 20
571 62 BODAFORSPetersson, Stellan Jan
Nyholm 2


Sveca Invest AB
Sandsjöv. 26 B
571 61 Bodafors


Bodafors Antikvariat
Eksjöv. 21
571 62 BODAFORSJ C H Fastighetsaktiebolag
SnickaregEruts AB
ängsgNässjö Björnaholmen
BjörnaholmenRönngatan Fastighets KB
Rönng. 12

Annons:

Detaljinformation om orten Bodafors - fastighetsdata

Bodafors är en tätort i Nässjö kommun, Jönköpings län. Bodafors är beläget vid Södra stambanan på Småländska höglandet. Samhället grundades i och med Södra stambanans dragning genom den Sandsjö socken 1864.

Yta: 253,96 hektar
Invånare: 1886, år 2010

Här hittar du mer information om Bodafors.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bodafors. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jönköping.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.