Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Bankeryd

Annons:
I orten Bankeryd finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Bankeryd som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Bankeryd. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Bankeryd rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Bankeryd som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Bankeryd hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Bankeryd variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Bankeryd eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Bankeryd

För dig som letar efter lediga tomter i Bankeryd kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Bankeryd

Även lediga lägenheter i Bankeryd går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Bankeryd.

Fastigheter och fastighetsbolag i Bankeryd

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Bankeryd. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Bankeryd.

Bankerydshem, AB
Sjöåkrav. 18
564 31 BANKERYD


Hagman Elwing Fastigheter AB
Förrådsv. 4
564 31 BANKERYD


Stjärneborg Fastigheter I Malmö AB
Målskog
564 91 BANKERYD


HestraBostäder/Hirsmark Fastigheter AB
Torps gård
564 33 BANKERYD


O P Fastigheter, Owe Philipsson
Florag. 17
564 32 Bankeryd


Jonsons Fastigheter I Jönköping, AB
Fabriksv. 4
564 35 BANKERYD


O P Fastigheter, Owe Philipsson AB
Florag. 17
564 32 BankerydKvarnens Fastigheter I Bankeryd AB
Björnebergsv. 125Vätter Fastigheter AB
Stationsg. 21Svahns Fastigheter I Bankeryd AB
Domsandsv. 4


036gruppen Sverige AB
Björnebergsv. 120
564 91 BANKERYD


Cevab
Tallv. 2
564 35 BANKERYD


Byggnad 2 Jönköping AB
Trädgårdsg. 4
564 33 BANKERYDHSB:s Bostadsrättsförening
Sjöåkrav. 48 C


Fastighetsmäklare Kent Gudmundsen
Trastv. 10
564 32 Bankeryd


Jönköpings Mark & Fastighetsförvaltning AB
Verkstadsv. 18
564 35 BANKERYDFastigheten Attarp 2:78 I Bankeryd AB
Gustafsson Bostäder Nyholm AB
Mekanikerv. 6

Annons:

Detaljinformation om orten Bankeryd - fastighetsdata

Bankeryd är en tätort i Jönköpings kommun och kyrkby i Bankeryds socken belägen väster om Vättern och omkring 10 kilometer från Jönköping. Bankeryd genomkorsas av Jönköpingsbanan mellan Nässjö och Falköping.

Yta: 539,40 hektar
Invånare: 8107, år 2010

Här hittar du mer information om Bankeryd.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Bankeryd. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Jönköping.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.